Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Kukorica Csárda Balatonföldvár

0 / 5
Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Kóstolja meg a tradíciót!

A balatonföldvári Kukorica Csárda nagy múltra visszatekintő tradicionális balatoni vendégváró hely, a régi kor szellemének megfelelően épült nádfedeles étterem, mely a 19. század hangulatába repíti az ideérkező vendégeket. Magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeink betekintést engednek a tradicionális magyar gasztronómia titkaiba. Az500 vendég befogadására alkalmas Csárda a főútvonal mellett, a kikötőtől 200 méterre található, így mind szárazföldi, mind vízi járművel egyszerűen és könnyen megközelíthető. A csárda saját buszparkolóval rendelkezik, és az év 365 napjánvárja vendégeit.

Az étteremben az egyszerűbb cigányzenés vacsorától a borkóstolón keresztül az igen attraktív folklórbemutatóigmindenféle program megszervezhető illetve lebonyolítható. Vendégeink jólétének biztosítéka a már fél emberöltő óta tartó vendégváró családi vezetés és a 30 éves gasztronómiai tapasztalat.

Ne csak Ízlelje, Érezze át, Élje meg a tradicionális csárda-élményt! Ha nem csak egy ínycsiklandó ebédre, vacsorára vágyik, hanem egyedivé, vagy hangulatosabbá, még emlékezetesebbé szeretné tenni azt, merüljön el a csárda nyújtotta bőséges programlehetőségek között, és válasszon kedvére. Amennyiben bármilyen más elképzelése lenne, kérjük, forduljon hozzánk, mert mi nem ismerjük a lehetetlent!

Aktuális

Kóstolja meg a Balaton part legfinomabb gulyáslevesét!

Kóstolja meg nálunk a Balaton part legfinomabb gulyáslevesét!

  • Listázási kategóriák Éttermek
  • Minden település Balatonföldvár
  • Hely Balatonföldvár, Budapesti út 41
Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style