Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Papa borozója Csopak

A pince története

A „Papa Borozója“ a 2003.­-ban elnyert Balatoni Fejlesztési Tanács által kiírt pályázat alapján kezdte meg működését. A következő években folyamatos fejlesztés következtében nyerte el jelenlegi arculatát. Mivel a borozót őstermelői státuszban üzemeltetjük, ezért kizárólag termelői folyóbor értékesítése történik.

Az ingatlant körülveszi a kb 3000 m2 szőlő, Olaszrizling mely a Balaton­felvidékre legjellemzőbb fajta. Az elmúlt években több Aranyéremmel büszkélkedhetünk, valamint 2012­-ben Szlovákiában az olaszrizling borok versenyén bronzérmet kapott. Nyaranta az árnyas diófa alatt kb 40 ember kényelmesen borozgathat, és megkóstólhatja házi készítésű szörpjeinket.

A nyári időszakban jófajta vörösborral, és félszáraz fehér borral bővítjük kínálatunkat, melyek szintén kizárólag őstermelő által előállított borok, adalékanyagot nem tartalmaznak. A borozó május 1-­től szeptember 30-­ig van nyitva, de a nyitvatartási időn túl is várjuk a bort vásárolni kívánó vendégeinket. Saját készítésű szörpöket is kínálunk az ide látogatók számára.

Folyóbor kínálat / liter

  • Olaszrizling 700 Ft
  • Chardonnay 700 Ft
  • Cabernet Blanc Sauvignon 700 Ft
  • Listázási kategóriák Borászatok, Pincék
  • Minden település Paloznak
  • Hely Paloznak,
    Tódi u. 323/7 hrsz.

Új vélemény hozzáadása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style