Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Balatonfenyvesi strandok

0 / 5
Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás
Ár: Ingyenes

Balatonfenyvesi strandok

Balatonfenyves családias üdülőhely. Ingyenes parkolói, családbarát szolgáltatásai, mozgáskorlátozottak részére kialakított stég lejárói, térítésmentes illemhelyei, sportolásra alkalmas adottságai, vendéglátóhelyei, programjai, gondozott pázsitjai, tiszta gyermek játszóterei sokféle lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra.

Balatonfenyves – Nagystrand

Balatonfenyves legnagyobb szabadstrandja a település központi részén található. A Balatonpart utca vonalában, kb. egy kilométer hosszúságban. Gyermekes családoknál igazán közkedvelt a lassan mélyülő, homokos strandrész.
A strandon ingyenesen lehet használni a játszótereket, öltözőket, WC-ket, valamint hidegvizes zuhanyzókat.
A Nagystrand Bakay Árpád utcai végén újonnan épített kerékpártárolók találhatók (melyet mindenki saját felelősségre vehet igénybe).
A strand területén illetve a sétáló utcában (Vachot S. u.) több büfé és más üzlet is található különböző szolgáltatásokkal.
A szezonban a szabadstrand hivatalos nyitva tartása alatt mindennap 10.00 – 18.00 óráig. strandfelügyelő dolgozik, vízimentők (2fő) és vöröskeresztes elsősegélynyújtók (2 fő) látják el a feladatukat. A Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesület strand információs szolgáltatást és ingyen WI-FI hozzáférést működtet. Értékmegőrző szekrények találhatók a vízesblokkos épületben, napi 500 forintos díj ellenében

Balatonfenyves-Alsó – Szabadstrand

GPS: 46.709709 , 17.453546

A Balatonfenyves-alsói vasútállomás szomszédságában található a településrész szabad strandja, amit az utóbbi években jelentősen korszerűsítettek.
A Balaton kedvezőtlen iszapmozgása miatt egy hosszabb (kb. 30 m) bejárón lehet a vízbe jutni. A bejáró mellett különböző sporteszközöket is telepítettek a sekély vízbe, ami különösen alkalmas a játékra, sportra.
A bejárattól balra különböző mászókákból, hintákból, homokozóból álló, biztonságos, bevizsgált és évente ellenőrzött játszóteret alakítottak ki a gyermekek részére. A büfék a bejárattól a strand jobb oldali részén találhatók széles étel-és italválasztékkal.
Értékmegőrző szekrények találhatók a vizesblokkos épületben.

Balatonfenyves – Pozsonyi utcai szabadstrand

GPS: 46.719050 , 17.495242

A Pozsonyi utca végén található kisebb szabadstrand szintén közkedvelt a kisgyermekes családok számára. A bejáratnál lassan mélyülő, homokos rész vezet a Balatonba. Ahogy a település többi strandján, itt is ingyenesen lehet használni a bevizsgált és évente ellenőrzött játszóteret, WC-ket, hidegvizes zuhanyzókat. Az itt található kisebb vendéglő is várja kedves vendégeit!

Balatonfenyves – Csalogány-közi szabadstrand

GPS: 46.723353 , 17.508369

Balatonfenyves második legnagyobb, kb. 400 m hosszúságú szabad strandja a település észak-keleti részén, a Csalogány utcánál található.
A strandot gondozott pázsit borítja, területén fák sorakoznak. Ahogy a település többi strandján, itt is ingyenesen lehet használni a bevizsgált és évente ellenőrzött játszótereket, öltözőket, WC-ket, hidegvizes zuhanyzókat. A büfék – falatozók változatos étel és ital kínálattal rendelkeznek.
Értékmegőrző szekrények találhatók a vízesblokkos épületben.

Balatonfenyves – István király utcai szabadstrand

GPS: 46.725033 , 17.513490

A bejáratnál álló vendéglő miatt Fenyőstrandként is emlegetett fürdőhely Balatonfenyves észak-keleti szélén található, nem messze a Bélatelep-alsói vasútállomástól. Ahogy a település többi strandján, itt is ingyenesen lehet használni a bevizsgált és évente ellenőrzött játszóteret, WC-ket, hidegvizes zuhanyzókat.

 

 

  • Ár Ingyenes
  • Alkategória Szabadstrandok
  • Listázási kategóriák Szabadstrandok
  • Minden település Balatonfenyves
  • Hely Balatonfenyves, Balaton part utca

Új vélemény hozzáadása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style