Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Balatonmáriafürdői szabadstrandok

0 / 5
Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás
Ár: Ingyenes

Balatonmáriafürdői szabadstrandok

Balatonmáriafürdő szabad strandjai a település mintegy 8 kilométer hosszúságban elnyúló tóparti területrészein, közel egyenletes távolságban helyezkednek el.
Minden szabad strandon található játszótér, hulladéktároló, megfelelő vízbejáró, ülőpadok az egyes Szakhatósági előírásoknak megfelelően. Étkezési, ivási és parkolási lehetőség a strandok területén, vagy azok közelében megoldott.

Balatonmáriafürdő – Polgár utcai szabadstrand

GPS: 46.706088 , 17.393928

A területen lévő büfé épületéből a strandra látogatók kiszolgálása megoldott, az ingyenesen igénybe vehető játékok, és homokozó lefoglalhatja a kicsiket. Parkolási lehetőség a bejárat mellett található. Főszezonban vízibicikli kölcsönző működik.

Balatonmáriafürdő – Szabadság utcai szabadstrand

GPS: 46.706360 , 17.401227

A strandra játékok kerültek kihelyezésre, és homokozó található a kicsiknek. A fürdővendégeknek a szakhatóságok által előírtak szerinti illemhely használatot, a hulladékok elhelyezését, a tómeder vízbejárón történő megközelítését biztosítják. A strand előnye, hogy árnyas, csendes, eldugott helyen található, melyet a fokozottan nyugalomra vágyók szívesen keresnek fel.A strandon étkezési és ivási lehetőség, illetve szolgáltatás nincs. Parkolási lehetőség – kisebb számban – a strand bevezető útja mellett található.

Balatonmáriafürdő – Őrház utcai szabadstrand

GPS: 46.704956 , 17.412060

Ingyenesen használható játszótér és homokozó segíti a kicsik időtöltését. A strandon közvetlenül nincs, de a strand bejáratánál több büfé, kávézó és egyéb üzlet található. A szakhatóságilag előírt felszerelések, berendezések segítik a fürdőzők strandhasználatát. A strand előtt ingyenes parkolásra van lehetőség.

Balatonmáriafürdő – Őz utcai szabadstrand

GPS: 46.706433 , 17.420278

A település egyik legcsendesebb parti területrészén található, legkisebb területtel rendelkező – nem önkormányzati tulajdonú területrészen elhelyezkedő strand. Főszezonban vállalkozó vízibicikli kölcsönzőt, büfét működtet a területen. WC, kiépített vízbejáró, pihenőpadok, hulladékgyűjtők szolgálják a fürdőzőket.

Balatonmáriafürdő – Hullám utcai szabadstrand

GPS: 46.706717 , 17.434812

Nagy füvesített területrésszel rendelkezik (mintegy 16 ezer négyzetméter), a község második központjának tekinthető részén helyezkedik el. A strand előtt közvetlenül mintegy 200 gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Kiépített strandröplabdapálya, játszótér, homokozó, pihenőpadok, WC komplexum, zuhanyozók, vízlejárók segítik a fürdeni vágyókat. A területen büfé, vízibicikli kölcsönző, légvár, ugrálóasztal működik.

Balatonmáriafürdő – Zagytéri szabadstrand

  • Ár Ingyenes
  • Alkategória Szabadstrandok
  • Listázási kategóriák Szabadstrandok
  • Minden település Balatonmáriafürdő
  • Hely Balatonmáriafürdő, Árpád utca

Új vélemény hozzáadása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style