Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Club Dobogómajor lovaglás

0 / 5
Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Club Dobogómajor lovaglás

Lovaglás
A Club Dobogómajor saját lovasiskolával, kiválóan képzett lovakkal, profi trénerekkel és igényes környezettel várja a lovagolni vágyókat. A gyakorlott lovasok mellett szívesen várjuk a sporttal csak ismerkedő vendégeinket, és azokat is, akik szakértő oktatók útmutatásával szeretnék kipróbálni a lovassport szépségeit.
Kitűnően képzett lovainkon, fedett lovardánkban és szabadtéri pályánkon a gyakorlott lovasok ideális körülmények között hódolhatnak szenvedélyüknek.
Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk egyéni, és csoportos lovas oktatásunkat, a legkisebbeknek pedig a pónilovaglás (3-7 éves korig) teheti még élvezetesebbé a nyaralást.
( Fontos tudnivalók: futószáras lovaglásoktatást 15 éves korig biztosítunk! A lovaglás felső súlyhatára 80 kg. A ló és lovasa biztonsága érdekében oktatóink fenntartják a jogot, hogy a lovaglás előtt felmérjék a lovas tudását, hogy ezzel szavatolják mindkettejük biztonságát. A lovasoktatáson való részvétel, valamint a lovaglás egyéni felelősségre történik. )

  • Alkategória Lovardák
  • Listázási kategóriák Lovardák
  • Minden település Cserszegtomaj
  • Hely 8372 Cserszegtomaj, Hévízi u. 1

Új vélemény hozzáadása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style