Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Fonyódi strandok

Ár: Ingyenes

Fonyódi strandok

Fonyódon a déli part többi településéhez hasonlóan ingyenes strandok várják a vendégeket. Fonyód 11 kitűnően kiépített fürdőhellyel büszkélkedhet. A strandok gondozottak, családias jellegűek. A víz mélysége kisgyermekek fürdőzésére, valamint úszásra is kiválóan alkalmas.

Fonyód – Városi szabadstrand

GPS: 46.744909 , 17.543698

A Vitorlás utcában 3.500 m2 zöldfelülettel rendelkező szabad strand, játszótérrel, büfékkel, és kölcsönzővel. A vízmélység kisgyermekek fürdésére, illetve a strand más részén úszásra is alkalmas. Fövenyfürdője népszerű a kisgyermekes családok körében.
Közvetlen közelében mintegy száz gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Megközelítése: Vitorlás utca (keleti vége).

Fonyód – Sándortelepi szabadstrand

A Vigadó téren 8.900 m2 zöldfelület, szabad strand, büfével, értékmegőrzővel, kölcsönzővel, óriáscsúszdával, játszótérrel, strandröplabda, tollaslabda, kosárlabda és strandfoci pályákkal. A vízmélység kisgyermekek fürdésére is alkalmas. Akadálymentes fürdőhely.
A vízben fejelő kapuk, és kosárlabda állvány szolgálja a mozogni vágyókat.
A fejlesztéseknek köszönhetően Fonyód központi strandja a legelegánsabb és legkomfortosabb fürdőhely lett.
Közvetlen környezetében mintegy kétszáz gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Megközelítése: Központi hajóállomás mellett.

Fonyód – Bélatelepi szabadstrand

Fonyód legpatinásabb fürdőhelye. A Bélatelep városrészében a Vitorlás utcában, 9.170 m2 zöldfelülettel rendelkező szabad strand csónakkikötővel, öltöző kabinokkal, büfékkel, kölcsönzővel, értékmegőrzővel, lábtenisz és kosárlabda pályákkal, és játszótérrel. A vízmélység kisgyermekek fürdésére illetve a strand más részén úszásra is alkalmas. A Forgács fafaragó tábor két alkotása is díszíti területét. Fövenyfürdője népszerű a kisgyermekes családok körében. A folyamatosan tartó felújítási munkák eredményeképp a látványosan megújult a strand területe. A bejárattal szembeni békebeli formájában helyreállított bástyaszerű előkertből gyönyörű panoráma nyílik a tóra és a túlpartra.

Fonyód – Árpád parti szabadstrand

Fonyódliget városrészben az Árpád part utcában 8.960 m2 zöldfelületű szabad strand, játszóterekkel, büfékkel kölcsönzőkkel, értékmegőrzővel, óriáscsúszdával, és tollaslabdapályával. Vízfelülete kisgyermekek fürdésére is alkalmas.
A fürdőhely hangulata és az ottani kilátás egyedülálló.
Közvetlen közelében mintegy száz gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség.

Fonyód – Báthori utcai szabadstrand

GPS: 46.730567 , 17.528404

Fonyód Alsóbélatelep városrészén a Báthori utcában 6.400 m2 zöldfelülettel rendelkező szabad strand játszótérrel és büfével. Családias jellegű, kisgyermekek fürdésére is alkalmas vízmélységgel. Vadregényes környezete kellemes pihenést biztosít a vendégei számára.
Közvetlen környezetében mintegy harminc gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Megközelítése: Báthori utca.

Fonyód – Huszka utcai strand

GPS: 46.726621 , 17.517857

Fonyód Alsóbélatelep városrészén, a Huszka Jenő utcában 1.400 m2 zöldfelülettel rendelkező szabad strand játszótérrel és büfével. Családias jellegű kisgyermekek fürdésére is alkalmas vízmélységgel. A strandfelület 2005. évben történt teljes felújításával a város talán leghangulatosabb fürdőhelye lett, ahol érvényesül a természetes és az épített környezet kellemes összhangja. Vadregényes környezete kellemes pihenésre alkalmas.
Közvetlen környezetében mintegy húsz gépkocsi ingyenes parkolására van lehetőség. Megközelítése: Huszka utca.

  • Ár Ingyenes
  • Alkategória Szabadstrandok
  • Listázási kategóriák Szabadstrandok
  • Minden település Fonyód
  • Hely Fonyód, fürdő utca

Új vélemény hozzáadása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style