Likebalaton.com - Minden ami Balaton

Sport centrum Helikon Keszthely

0 / 5
Hozzáadás a kedvencekhez Nyomtatás

Sport

Hotelünkben megannyi sportolási lehetőség közül választhat a kerékpározáson át a teniszezésig, vagy kajakozásig. Szállodánk mellett fut a Balatoni bringakörút, illetve több túraútvonal is, amelyeken megannyi vadregényes tájra eljuthat.

Esős nap esetén használhatja sportuszodánkat, finn szaunánkat és fitnesz termünket. Lazításképpen egy megnyugtató masszázs vagy egy kis kényeztetés szépségszalonunkban azonnal feledteti a szomorkás időt odakint.

Kerékpározás

kerekpar

Közvetlen a hotelünk mellett fut a balatoni Bringakörút, így természetesen kerékpár kölcsönzési lehetőséget is biztosítunk a kerékpározás szerelmeseinek. Ha saját kétkerekűjét szeretné használni, akkor tárolását fedett, őrzött helyen megoldjuk. Pattanjon fel a nyeregbe és fedezze fel családjával, barátaival a Balaton partját!

Tenisz

tenisz

Szállodánkban 8 kültéri salakos pálya várja a tenisz szerelmeseit. Kedvező pályabérleti díjakkal, profi edzőkkel várjuk vendégeinket. Visszatérő teniszcsoportjaink és rangos nemzetközi teniszversenyek bizonyítják több évtizedes szakértelmünket. Akár hivatásos, akár kezdő, itt a helye!

Vízisportok

vizi

Hotelünk közvetlen a Balaton partján fekszik, így számos sportolási lehetőségre nyílik lehetőség vendégeinknek, amit a vízen űzni lehet: legyen szó vitorlázásról, vizibiciklizésről, kajakozásról, széllovag- lásról, vagy akár egy kis kényelmes pihenésről a gumimatracon. Igény esetén örömmel segítünk vitorlásbérlés, oktatás, kajak vagy kenutúrák megszervezésében is.

Horgászat

Szállodánk közvetlen közelében lehetőség van horgászni akár a mólóról, akár csónakból vagy a partról. Élvezze a csendet és a nyugalmat. Szállodánk örömmel segít a területi engedélyek beszerzésében, nagyobb családok esetén akár egy bográcsparti megrendezésében, hogy vendégeink meg is ehessék azt, amit kifogtak!

Egyéb sportolási lehetőségek

A teniszen, kerékpározáson és vízisportokon kívül az alábbi sportolási lehetőségeket kínáljuk: fitnesz, úszás a hotel saját fedett uszodájában, ping-pong / asztali tenisz, TEKEPÁLYA, petanque, nordic walking, biliárd és tollas.

  • Listázási kategóriák Horgászat, Robogó, Kerékpárbérlés, Szabadidő központok, Teke, Tenisz, Vizisportok
  • Minden település Keszthely
  • Hely Keszthely, Balaton-part 5
Amennyiben szeretné regisztrálini szolgáltatását,A vagy csak ajánlana egy látnivalót,érdekességet, kattinson ide:
Elrendezés kiválasztása
Fejléc pozíció
Submenu Style